”I mit liv som Operasanger, har jeg bevæget mig i en tilværelse af intensitet, drama og magi."

 

Mit navn er Inger Dam-Jensen

Jeg arbejder som spirituel mentor, healer og sanger.
Jeg er gift og har to børn.
Jeg bliver tit mødt med spørgsmålet om, hvordan jeg mon har fundet frem til denne unikke kombination:

 

Karriere & Spiritualitet

Min karriere har i mere end 30 år været fyldt af min passion for musik og mit virke som international solist og operasanger! 

De sidste mange år har jeg dog sideløbende fordybet mig i den spirituelle verden og videreudviklet mine medfødte åndelige evner. Netop derfor er det helt oplagt for mig at kombinere disse to verdener – også i min rådgivning.

For mig er den åndelige verden den mest naturlige kontakt og den ultimativt reneste og mest effektive hjælp, du kan modtage, uanset hvilken situation du står i – i dit liv.

Åndelige erfaringer
I mit eget liv har den clairvoyantiske verden haft en stor og vigtig betydning og når jeg kigger tilbage, har den haft indflydelse på mig, siden jeg var 6 år gammel! Her var det allerførste gang, jeg selv havde en A-HA oplevelse – et klarsyn, som jeg aldrig glemmer.
Fra jeg var i slutningen af 20’erne har jeg sunget som professionel opera-og koncert sanger og har rejst mange steder i verden med min sang, hvor jeg har optrådt på de store internationale scener. Sideløbende har jeg været ansat som solist i ensemblet på Det Kgl Teater i 23 år og indtil for 4 år siden. 
Jeg har med andre ord været meget og i den grad følt mig utrolig privilegeret og har samtidig haft mange fantastiske oplevelser gennem årene.
Mit liv som sanger har naturligvis også været præget af visse afsavn og krævet meget af mig med hensyn til præstation, disciplin, fokus, nerver og en konstant omstillingsparathed. Det har givet mig en enorm styrke og udholdenhed og ikke mindst en unik og stærk indsigt i mig selv!
Den åndelige kontakt har altid været hos mig og jeg har i min sangkarriere og i mit liv generelt altid lyttet til og ladet mig guide af min stærke intuition.
Jeg vil glæde mig til at være din personlige mentor og guide dig til at du kan finde retning og glæde i livet til at stå stærkt i dig selv! 
Sangkarriere

Jeg har altid sunget – og siden jeg var midt i 20’erne, har jeg levet af at synge og kommunikere med min stemme, både som operasanger og klassisk sopransolist. Jeg har altid følt, at jeg med min stemme har kunnet kanalisere et lys ud i verden – for de der har ønsket at modtage det.
Sangen og min professionelle karriere som sanger, har bragt mig ud i verden og jeg har sunget med de ypperste orkestre, sangkollegaer og arbejdet med de allerbedste instruktører og dirigenter, der findes! Jeg er dybt taknemmelig over alle de oplevelser, jeg allerede har haft og glæder mig over stadigvæk at kunne bidrage med min sang!

Uddannelse

 

– Certificeret i Mediumship og spirituel healing i 2014 hos Rikke Rasmussen

– Reiki healing 1 i 2017 hos Rikke Rasmussen

– Reiki healing 2 i 2017 hos Rikke Rasmussen

– Reiki healing 3, Mestergrad 2017 hos Rikke Rasmussen

– Trancekursus hos Rikke Rasmussen

– Trancehealingskursus hos Rikke Rasmussen

– Træn Dine Psykiske Evner kursus hos Rikke Rasmussen

– Kursus i London, Spiritual Association of Great Britain med George Lawson

– Life Mastery Master Coach hos Susanne Wexø 2015-18

 

Ønsker du yderligere information om min sangkarriere og med henblik på evt engagement , læs mere og kontakt mine nuværende agenter her:

Anbefalinger fra mine klienter...

Jeg har tidligere været til forskellig slags healing, og er klart positiv over for den udvikling og støtte coaching og spiritualitet kan give i form af klarhed og retning. Og når det så er sagt, så har især denne seance hængt ved hos mig som en stor mental ledestjerne og en ro i maven.

Selve healingen

Var helt udramatisk og nede på jorden. Jeg lagde mig på en briks, fik et varmt tæppe over mig, og Inger stillede sig bag hovedgærdet og lagde sine varme hænder på mine skuldre. Det føltes trygt, og jeg lukkede øjnene. Efter en dyb vejrtrækning, talte hun klart og tydeligt, og uden tøven. Hun talte om mig og mine problemer, mine stærke sider, og hvad jeg skal være opmærksom på fremover. Det passede fuldstændigt til mig og min situation, og jeg var overrasket over detaljegraden.
Den umiddelbare følelse var en masse energi og lys og anerkendelse for den jeg er – hvilket i sig selv føltes utroligt styrkende. Og de råd jeg fik var gode, og klart fra dem, jeg siden har valgt at kalde ’mine væbnere’. Langtidseffekten for mig er, at jeg siden har kunne frembringe støtte fra mine væbnere, og de lader til at blive hos mig, hvilket er guld værd.
Derfor kan jeg så meget anbefale Inger som Clairvoyant.

Gitte Wahlstrøm

Underviser

Jeg er flere gange blevet guidet af Inger gennem både healing og clairvoyance og hver gang har det skabt en utrolig afklaring og ro i mit sind. Med sit enorme nærvær og evne til at dykke lige ned i kernen af mine udfordringer, har hun været en utrolig hjælp for mig, i forhold til at træffe de rigtige beslutninger.

Når man er i følelsesmæssigt ubalance kan det være svært at sætte klare ord på, hvad man egentlig har brug for, så det er vildt befriende, at man hos Inger bare kan give sig hen og lade hende modtage de informationer man har brug for. Hun er dygtig til at skabe klarhed og jeg er hver gang gået derfra, med en kæmpe ro og vigtige indsigter til at komme videre i mit liv.

Susanne Bonde

Jeg har prøvet forskellige slags coaching før, men jeg har aldrig oplevet noget så intenst og effektivt som en session hos Inger Dam-Jensen.

Både ledere, selvstændige og lønmodtagere er i dag vant til at tage et stort medansvar for alle processer. Det kan vi nemt komme til at tro at vi skal tage med os, når vi beslutter at lade os coache.
Det er FANTASTISK befriende at blive ført med sikker hånd væk fra denne følelse. Jo, vist er vi naturligvis på egne ben mellem hver session – her ligger jo alle vore valg i livet og vores evne til at forfølge egne mål udvikles.
Men selve den time, du tilbringer hos Inger, kan du læne dig 100 % tilbage – du får nye øjne og ideer og tolkninger af livet, anført af den sikreste og mest opmærksomme guide, du kan drømme om. Prøv det!
Thomas

Musiker

Inger Dam- Jensen var i stand til at skabe på få sekunder et tillidsrum hvori jeg trådte både på usikre og sikre grunde. Coaching foregik over messenger og jeg var ikke et øjeblik i tvivl om at der var en fantastisk nærvær til stede. Jeg fik nogle klare spørgsmål som på ingen måde var lette men som fik mig til at dykke dybere i mit sande jeg. Jeg anbefaler Inger Dam-Jensen på det varmeste til alle dem der er mere nysgerrige på mening i sit liv. 
Radmila Rajic

Sangerinde

Jeg henvendte mig til Inger Dam-Jensen, fordi jeg havde store udfordringer med at komme i gang med en større skriftlig opgave. Jeg blokerede og var gået i stå og var meget bekymret for, om jeg ville kunne blive færdig til tiden.
Inger guidede mig igennem – hun var meget understøttende og optimistisk og fik afdækket, hvad problemet handlede om. Hun var også meget fokuseret og god til at holde fast når mine tanker ville gå deres egne veje.
Inden jeg besøgte Inger havde jeg været, hvad jeg selv vil kalde, lettere “hysterisk”. Det er ikke en behagelig tilstand at være i – for det handler om at man føler sig afmægtig. Efter sessionen fik jeg ro i krop og sind – og det er ekstremt vigtigt for, at jeg kan arbejde. Så min konklusion er, at det var en meget positiv oplevelse, som kunne løse mit problem.
Bolette

Studerende

Jeg kan på det varmeste anbefale Inger, jeg følte mig med det samme mødt og set som den jeg er. Coaching var super brugbar og jeg fik flere effektive værktøjer med som jeg allerede har gjort brug af. Mange tak for en rigtig god session.
Gitte

Selvstændig erhvervsdrivende